Mahalo nui i ka wehe ʻana o Anhui MORC Technology Co., Ltd.

Ma Iune 30, 2022, ua mālama nui ʻia ka wehe ʻana o Anhui MORC Technology Co., Ltd., e hōʻailona ana i ka wehe ʻana o kahi mokuna hoihoi hou no nā hui o Shenzhen MORC Controls Ltd., e uhi ana i kahi o 10,000 square meters o nā papa hana. Ua hoʻolilo ʻo ia i ʻumi miliona o ka yuan i nā waiwai paʻa, a ua paʻa i ka hana ʻana i nā positioners valve naʻauao, positioners kiwi uila, nā hoʻololi palena, a me nā mea hoʻokele kiwi e like me nā puʻupuʻu puʻe, solenoid valves, electric actuators, a me pneumatic actuators.

Mahalo nui i ka wehe ʻana o Anhui MORC Technology Co., Ltd. (1)
Mahalo nui i ka wehe ʻana o Anhui MORC Technology Co., Ltd. (2)

Ua hele ʻo Luna Hoʻokele ʻo Jin Liang o Maʻanshan Free Trade Zone a me kāna hui, me ka hoʻohui ʻana i kēia hanana.Ma o kāna kipa ʻana, ua hiki i nā limahana o Anhui MORC ke ʻike i ke koʻikoʻi o kēia hoʻokō, kahi i hōʻailona ai ua piʻi ka pae hana a me ka ʻenehana i kahi pae hou.

Ma ka hola 10 o ke kakahiaka, ua hoʻomaka ʻia ka ʻaha wehe.Ua haʻi mua ʻo Mr. Mo Rong, ka luna o Shenzhen MORC Control LTD, i kahi ʻōlelo hoihoi ma ka inoa o Anhui MORC Technology Co., Ltd. Ma kāna haʻiʻōlelo, ua hoʻomanaʻo ʻo Pelekikena Mo Rong i ka huakaʻi paʻakikī o Anhui MORC Technology Co., Ltd. mai ka nānā ʻana. , kau inoa ʻaelike, i ka hoʻonani, hoʻoneʻe ʻana, a me ka hana hoʻāʻo.A laila, ua hōʻike ʻo Pelekikena Mo Rong i kona mahalo nui i ke aupuni Maʻanshan a me nā keʻena hana kūpono no kā lākou kākoʻo ikaika a kōkua i ka wā hoʻomākaukau o Anhui MORC Technology Co., Ltd.

Mahalo nui i ka wehe ʻana o Anhui MORC Technology Co., Ltd. (3)
Mahalo nui i ka wehe ʻana o Anhui MORC Technology Co., Ltd. (4)

ʻO ka hoʻokumu ʻana o Anhui MORC ua lawe mai i nā manawa hou no ka hana hou a me ka ulu ʻana, a me ka wikiwiki o ke kaʻina hana hale inoa o MORC.Ua lako pono ka hui me nā kūlana a me nā mea hiki ke hana i nā mea hoʻokele valve like ʻole, hiki ke hoʻokō i nā pono o nā mea kūʻai aku.

Ua hōʻailona ʻia ka hanana e nā hōʻikeʻike, nā hōʻikeʻike a me nā demos o nā huahana o ka hui.ʻO ke komo ʻana o nā limahana e hōʻike ana i ko lākou kūpaʻa i ka ʻoihana a me ko lākou hilinaʻi i ka mokuna hou a Anhui MORC Technology Co., Ltd. e wehe ana.

Hoʻomaikaʻi i kēia hoʻokō hoihoi a e hoʻomau ka Anhui MORC Technology Co., Ltd. i nā makahiki e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Apr-22-2023